Golden Group

Konserniyhtiö toimii Suomen mediamarkkinoilla vuodesta 2001 lähtien.MEDIA JULKAISEE

GoldenMedia on suomalainen mediakustantaja, joka julkaisee ja tuottaa laaja-alaisesti painotuotteita ja nettiportaaleja sekä yksittäisiä web-projekteja pääasiassa matkailualalla suomen, venjän ja englanninkielisenä. 

Meillä on tarjoita mainostajalle yli 10 mediatuotetta sekä kotimaan ja ulkomaan matkailumarkkinointiin. Julkaisumme on moderneita ja laadukkaita.

Mediamme kertoo kiinnostavista ja aina ajankohtaisista asioista asioista ja ilmiöistä maailmalta matkailijan näkökulmasta, eri kohderyhmät huomioiden - se takaa asiakastyytyväisyyden korkean asteen medioissamme.


WEB-SUUNNITTELU

Golden service on web-suunnittelutoimisto. Yli 100 projektin tuotevalikoimasta voimme tarjoita monipuolista web-suunnittelua. Toimistomme sijaitsee Turussa.

.

.

.

.

.

.


WEBHOTELLI

Goldenhost group tarjoaa edullisia hostingpalveluja, joissa on ilmaiset SSL ja SitePad -sivustonrakentaja. Hinnat alkaen 1,20 euroa/kk. Tarjoamme myös domain -nimiä yli 300 vyöhykkeellä.

.MAINOSVERKKO

Golden Mediagroup palvelut tarjoaa laadukkaita digitaalisia markkinointiratkaisuja mainostajalle sosiaalista mediaa hyöndyntäen.

.


Tarvitsetko tukea?
Ota yhteyttä tukikeskukseemme.